Sırt dekolteli elbiseler için sütyen modeller - Yaşam Cafe

Sırt dekolteli elbiseler için sütyen modeller

Sırt dekolteli elbiseler için sütyen modeller
Sırt dekolteli bir elbise modeli giymek isteyen hemen hemen herkesin ortak sorunu nasıl bir sütyen modeli kullanacağıdır. Sırt dekoltesi olan elbiselerde geçmişte bu sorunu çözmek hiç kolay değildi. Günümüzde ise bu durum tamamen değişti. İstediğiniz model sırtı açık elbise ile kullanabileceğiniz birbirinden farklı sütyen modelleri bulunuyor.  Sırt kısmı olmayan sütyen modelleri, şeffaf sütyen modelleri ve çok daha fazlası bu sorunu ortadan kaldırmaya yetiyor. Berfuğ Kıran koleksiyonu içinden seçeceğiniz sırt dekolteli elbise ya da bluz modeli ile siz de hayal ettiğiniz şıklığı yakalayabileceksiniz.

Sırt dekolteli elbiseler de çeşitli modellere sahip. Sırtın tamamının açıkta kaldığı, sırtta ip detaylarına yer verilen, pencereler şeklinde detayları olan ya da straplez gibi dekoltelere sahip çeşitli modeller bulunuyor.  Sütyen sorununa pratik bir şekilde çözüm bulduktan sonra istediğiniz modeli gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.

Hangi Elbise Modeline Hangi Sütyen Çeşidini Tercih Etmelisiniz?


Straplez elbise modellerinde yalnız sırtın üst kısmında dekolte yer alıyor. Giyeceğiniz straplez elbisenin alt kısmında da küçük pencereler ya da şeritler yer alıyorsa, sırtsız dekolte sütyenler ideal bir seçim olacaktır. Böylece her hangi bir harekette sütyeninizin görüneceği kaygısı yaşamazsınız. Eğer seçtiğiniz elbise ya da sırt dekolteli bluz sadece straplez bir modelse, straplez bir sütyen kurtarıcı olacaktır.

Sırt dekolteli elbiseler için sütyen modeller
Bu tür seçimlerinizde askısı çıkabilen klasik sütyen seçeneği yerine straplez sütyen olarak satılan sütyenleri tercih ederseniz çok daha konforlu bir kullanım elde edersiniz.  Straples sütyenlerin en önemli özelliği sırt kısmında yer alan şeffaf banttır. Bu sayede sütyenin kayması engellenir.

Sırtı tamamen açık olan elbiselerde kullanabileceğiniz tek alternatif sırtsız sütyen modelleridir. Yan tarafından yapışkan, şeffaf bantlarla vücuda tutturulabilen sırtsız sütyen modelleri derin sırt dekolteli elbiseler ile oldukça uyumludur. Bu sütyen çeşidi içinden yapacağınız seçimlerde; kapı silikon ya da kumaş olanlar, destekli ve desteksiz olanları tamamen kendi beklentilerinize göre seçmelisiniz.

Boynu kapalı ancak sırtı açık elbiselerde boyundan bağlamalı sütyenleri tercih edebilirsiniz. Ancak boyun kısmı sadece önden kapalı modellerde, sırt kısmı tamamen açıksa boyundan bağlamalı modeller de uygun olmaz. Yine seçiminizi sırtsız sütyen modelleri içinden yapmalısınız.

Sırtı ve yanları pencereli elbiselerde yapışkan bantların görünmesini istemiyorsanız, sırtsız sütyenleri tercih edebilirsiniz. Ancak yan pencereleri çok açıksa sadece göğüsleri kapatan, silikon sütyen modelleri ideal bir seçim olacaktır.

Yarım sırt dekolteli elbiselerde sırtınızın üst ya da alt kısmında yarım bir dekolte olur. Böyle modellerde sırtı şeffaf bantla desteklenmiş olan sütyen modelleri oldukça kurtarıcı bir seçim olacaktır. Dekoltenin durumuna göre bandın şekli ile oynayabilirsiniz.

Sırt dekoltesi olan bir kombin yapacaksanız, sütyenin hangi çeşidini kullanacağınızı doğru belirlemeniz gerekir. Elbisenin dekolte şekliyle, sütyenlerin modellerini karşılaştırarak doğru seçim yapabilirsiniz.

Sırt dekolteli elbiseler için sütyen modeller

Sırt Dekoltesi İçin Kullanılan Sütyenlerde Nelere Dikkat Edilmelidir?


Sırt dekolteli uzun elbise giyecekseniz, cildinizde yazdan kalan mayo ya da bikini izleri olmamasına dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde giydiğiniz dekolte sütyenin pek bir anlamı kalmayacaktır.

● Seçeceğiniz sırt dekolteli elbisede dikkatleri sadece sırt dekoltenize çekmek istiyorsanız dekolte sütyenlerin desteksiz olanlarını tercih etmeniz daha uygun olacaktır. 

● Sütyen seçiminizde elbisenin sırt dekoltesi kadar renklerine de önem vermelisiniz. Siyah ve beyaz gibi enk seçeneklerinin yanında tamamen şeffaf bir görüntü elde etmenizi sağlayacak ten rengi dekolte sütyen modellerini de seçebilirsiniz.

● Dekolte sütyenlerde bir diğer önemli unsur da doğru bedeni belirlemenizdir. Aksi takdirde istediğiniz görüntüye ulaşmanız zorlaşabilir. Sipariş için https://www.berfugkiran.com adresin ziyaret edebilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar