Konka nedir? Belirtileri nelerdir? - Yaşam Cafe

Konka nedir? Belirtileri nelerdir?

Konka nedir? Belirtileri nelerdir?

Konka, günümüzde pek çok kişinin yaşadığı burun içerisinde bulunan et rahatsızlığı olarak bilinmektedir. Burunda çıkan et nedeni ile kişide solunum almada sıkıntı yaşandığı görülmektedir. Aynı zamanda konka burun şeklinde yamulma ya da şişme gibi sorunlara yol almaktadır. Konka tedavisi arasında yer alan radyofrekans ise son dönemin en popüler tedavi yöntemlerinden biridir. Konka radyofrekans ile burun içerisinde çıkan et parçası küçültülerek zaman içerisinde tamamen ortadan kalkmaktadır.

Konka belirtileri arasında en bilineni burunda nefes alma zorluğunun yaşanmasıdır. Bu durum kişiden kişiye değişmektedir. Üstelik burunda şişme ya da kemiğin eğrilmesi de konka belirtileri arasında yer almaktadır. Pek çok kişide burun akıntısı, kaşıntı ya da hapşırık gibi belirtiler de mevcuttur.

Konka Tedavisinde Radyofrekans
 
Konka tedavisi burunda bulunan eti küçültmeye ve zaman içerisinde ortadan kaldırmaya yardımcı olmaktadır. Bu tedavi yöntemleri arasında konka radyofrekans pek çok kişinin tercih ettiği uygulamalardan biridir. Verilen radyofrekans dalgalar sayesinde burun içerisinde bulunan ette küçülme meydana gelmektedir. Cerrahi bir müdahale gerektirmeyen bu işlem en pratik ve hızlı çözüm sunan tedavi yöntemlerinden biridir. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar