Lora Duman Global Müzik Dünyasında - Yaşam Cafe

Lora Duman Global Müzik Dünyasında

Lora Duman Global Müzik Dünyasında
Almanya’daki Türklerin gururu Türk Prodüktör Lora Duman ile Müzik geçmişi ve geleceği hakkında özel sorular derledik. Global Prodüktörlükte Almanya’da bir Türk Kadınının Hikâyesi…

Kariyerinde birçok ünlü isim ile başladığı yolda zafere ulaşan Lora Duman, 2020 senesinden itibaren pek çok DJ ve Prodüktör ile çalıştı. Bu sayede büyük fan kitlesine ulaştı. Fanları da, Alman Cemiyet  dünyasının en ateşli fanlarından oldu, bu arada… 

Lora Duman Her gün ona, artık Türkçe şarkılarda yapmak istediğini söyleyen yüzlerce mesaj geldiğini söylüyor. Ancak pek çok yurtdışı kaynaklı plak şirketleri ile sözleşme imzalayan Lora Duman Türkçe şarkı konusunda henüz görüş ayrılıklarında olduğunu belirtiyor. Çünkü başarılı olmak için herhangi bir destekle ve ya Local Artist olacağına inanmıyor. 

Dünyaca ünlü prodüktörler ile çalışmak, sizi en çok uğraştıran etkenlerden biri oldu mu? Kaç insan ile çalıştınız? 

Lora Duman Global Müzik Dünyasında

Lora Duman isminin tarihi nedir, Lora’nın anlamı nedir?

Lora Duman, 1991 Almanya, Köln doğumlu kadın prodüktör ve DJ’dir. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan sevgisi ve duygusu gençliğine kadar sürekli arttı. İlk single çalışmasını 2020‘de Türkiye patentli Elektronik Müzik Şirketi Lab Recordings‘ten çıkarttı. 

Pek çok takipçiniz sizin için “Türkiye’de Konser vericek misiniz” diyor. Bunun cevabı nedir? 

Şuan kariyerine ve çalışmalarına Almanya’da devam eden müzisyen, ‘’İleride tabikide sahne almak isterim’’ Bunu her Türk genci gibi benim de gurur duyacağım bir organizasyon olur’’ dedi.


KISA KISA 


• En son izlediğim ve son dönemde beni en çok etkileyen film (Old Boy - 2003) idi.
• Almanya dışında yaşayacak olsam İtalya’da yaşamak isterdim.
• En sevmediğim huyum dağınıklık ve pimpirikli olmamdır.
• Konserini izlediğimde beni havalara uçuran, bana “Ben de sahnelerde olacağım” dedirten o ilk performans Beyonce’nindi.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar