Irmak Ünal'ın tatil rotası - Yaşam Cafe

Irmak Ünal'ın tatil rotası

Irmak Ünal'ın tatil rotası
Çocuklarıyla birlikte Bali’ye yerleşen ve sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerine enerji veren güzel oyuncu Irmak Ünal, tatil planlarını MAG Temmuz sayısında anlattı.

Irmak Ünal, tatil rotasına dair merak edilenleri ve tatil detaylarını MAG’a özel anlattı. 

Bu yaz için tatil planlarını anlatan Irmak Ünal “Bu yaz ülkemizde üç hafta geçireceğiz. Özlediğimiz ailemizi, arkadaşlarımızı görüp hasret gidereceğiz. Ayrıca denize girmek için de sabırsızlanıyoruz. Okyanusun keyfi ayrı ama Ege ve Akdeniz’de denize girmek apayrı bir keyif” dedi. Unutamadığınız tatil anısını anlatan Ünal “Bütün tatillerim benim için çok değerli. 

Aklıma ilk gelenlerden: En yakın arkadaşlarımdan Zeynep ile Maldivlere ulaşıp, on gün geçireceğimiz adaya ayak bastığımızda etrafta kimsecikler yoktu. Saat çok erkendi, sabahın huzuru ve muhteşem bir sessizlik hâkimdi. Bembeyaz kumlar, kristal gibi turkuaz sular aklımızı başımızdan almıştı. Sanırım bu kadar nefes kesici olabileceğini tahmin etmemiştik. Zeynep bana döndü ve “Irmak bence anneni falan ara, ölmüş ve cennete gelmiş olabiliriz. Emin olalım ölmediğimize.” demişti. Bunu hatırladığım zaman hep gülümserim” ifadelerini kullandı. 

Ünal, Türkiye’de ve dünyada en sevdiğiniz tatil yerleri? Sorusuna ise “Türkiye’de görmediğim yerler var halen ama benim için Bodrum ve Çeşme çok değerli. Dünyada keşfedecek çok yer var tabii ama şu ana kadar gittiğim yerler içinde  Miami, Los Angeles ve Londra “en”lerim” cevabını verdi.

Irmak Ünal'ın tatil rotası

Bu yılki tatil bavulu favorilerini anlatan Irmak Ünal“Bali’den gayet boş bir bavulla dönüyorum Türkiye’ye. Oradan getirmek istediğim çok şey var çünkü; ama olmazsa olmazlarım, doğal cilt bakımı ürünlerim, spor kıyafetlerim ve arkadaşlarıma aldığım dream catcher’lar diyebilirim. Bikini alışverişimi bile Türkiye’de yapıyorum. Favori markalarım gibisi yok…” dedi. 

Irmak Ünal, zaman geçirmekten en çok keyif aldığı tatil partnerlerinin ise çocukları olduğunu söyledi. Ünal “Kesinlikle çocuklarım benim en favori seyahat partnerlerim. Onlarla dünyayı keşfetmeye bayılıyorum. Annem ve en iyi arkadaşlarım Gözde, Zeynep ve Burcu da seyahat etmeye bayıldığım kişiler” dedi.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe