Gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazları - Yaşam Cafe

Gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazları

Gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazları
Düğün sezonunun gelmesiyle birlikte gelin adaylarının ev dekorasyonuyla ilgili telaşları da arttı. 

Her zaman olduğu gibi bu yıl da özenle işlenen nevresim takımları, gösterişli yatak örtüleri, rengârenk pike takımları ve bornozlar başta olmak üzere birbirinden şık tasarımlar her çeyizde yerini alıyor.  Yenilikçi ve kaliteli tasarımlarıyla ev tekstili sektöründe fark yaratan Cottonbox, gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazlarını sıralıyor.

Danteller bu sezon da çeyizlerin gözdesi...

Modası hiç değişmeyen ve şıklığıyla göz kamaştıran dantel bu yıl da çeyiz sandıklarının gözdesi oluyor. Anneanne ve babaannelerin mirası olan danteller, çağdaş motiflerle birleşerek yatak odalarında yerini alıyor. Zarif dantel motiflerinin özenle işlendiği nevresim takımları gelinlerin yatak odalarında ihtişamlı bir atmosfer yaratıyor.

İhtişamlı yatak örtüleri çeyizleri süslüyor...

Çeyiz hazırlıklarında özenle seçilen parçalardan bir diğer ise yatak örtüleri... Dantel detaylarıyla işlenen yatak örtüleri ihtişamlı görüntüleriyle gelin adaylarının yatak odalarına asalet katıyor. Genellikle bej, pudra, beyaz gibi renklerin tercih edildiği yatak örtüleri, bu sezon alışılmışın dışında renklerle de çeyizlerde yerini alıyor. Siyah, gri ve antrasit gibi dikkat çeken tonlarda tasarlanan yatak örtüleri, gelin evlerine modern dokunuşlar getiriyor.

Gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazları

Enerji veren pike takımları, yatak odalarının havasını tazeliyor...

Yaz mevsiminde yatak odalarının vazgeçilmezi olan pike takımları, bu düğün sezonunda da evlere tazelik getiriyor. Yaza özel capcanlı renkleri ve mis kokulu çiçek desenlerini bir araya getiren pike takımları yeni gelinlerin yatak odalarına enerji ve huzur katıyor. Çeyizde alışılmışın dışına çıkmak isteyenler için birbirinden güzel renk seçenekleri sunan pike takımlarında özellikle bu yıl indigo, kiremit ve pembe rengi dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra yaz boyunca kaliteli ve sağlıklı bir uyku uyumak isteyen yeni çiftler için pamuklu ve hava geçirgenliği yüksek kumaşlarla üretilen pikeler en doğru tercih oluyor.

Şık bornoz takımları da çeyizlerdeki yerini alıyor...

Çeyizlerin bir diğer aranan parçası ise bornoz takımları... Bornoz takımının şıklığının yanı sıra seçilecek takımın bambu ipliğinden üretilmiş olmasına dikkat etmek gerekiyor. Bambu dokusu sayesinde emiciliği yüksek olan bornozlar, yumuşacık yapısı ve kaliteli yüzeyi sayesinde yeni çiftlere huzurlu anlar yaşatıyor. Ev tekstilinde tekrar moda olan nakış işlemeleri, bu sezon bornoz takımlarında da yer alıyor. Nakış detaylarıyla çeyizlere hareket katan bornoz takımları, beyaz, bej, ekru ve pudra gibi renk alternatifleriyle gelinlerin beğenisine sunuluyor.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar