Kanuni Motosiklet Ürünleriyle İlgili Merak Edilenler - Yaşam Cafe

Kanuni Motosiklet Ürünleriyle İlgili Merak Edilenler

Kanuni Motosiklet Ürünleriyle İlgili Merak Edilenler
Kanuni markası Türkiye ülkesinin motosikleti olarak bilinmektedir. Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş olarak hizmet veren marka Türkiye merkezli bir üretici firmadır. 1987 senesinde kurulan markanın üretici fabrikası İstanbul ilinin Tuzla ilçesinde bulunmaktadır. Araç ürünleri alanında daha çok scooter tarzı üretmekte ve satışa sunmaktadır. Marka tecrübesinden dolayı hala sevilmekte ve ürünleri güvenle kullanılmaktadır. 
 

Kanuni Motosiklet Ürünleri 


Kanuni Türkiye ülkesinin yerli motosiklet üretim markasıdır. Markanın her zevke ve her ekonomiye uygun modelleri mevcuttur. Bu modellerin her birinin teknik özellikleri birbirinden farklıdır. Aynı zamanda firma ödeme konusunda da kullanıcılarına yardımcı olmaktadır. Firmanın kendi sitesinden modelleri satın almak istediğinizde çeşitli ödeme yöntemleriyle karşılaşmaktasınız. Bu da sizlerin işini kolaylaştıracaktır. 
 
Kuralkan firması Scooter motor ürünlerinde 21 ay, motosiklet kategorisinde ise 60 ay senetli taksit imkanları ile müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Senetli taksit imkanını sağlayan motosiklet satın almak isteyen kişilere kolay ödeme imkanlarını sağlamaktadır. Hayalinizde ki motosiklete 60 ay senetli taksit imkanı ile satın alabiliyorsunuz.
 
Durum böyle olunca Kanuni motosiklet fiyatları da merak edilmektedir. Araçların fiyatları alınacak aracın teknik özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Sizler ne istediğinizi yani nasıl bir araç istediğinizi bildiğinizde hayallerinizdeki araca ulaşmamanız mümkün değildir. Üstelik Kanuni markası sayesinde bu hayaller hem daha ekonomik hem de daha kaliteli olacaktır. 
 

Kanuni Motosiklet Çeşitleri 


Kanuni markasının motosiklet çeşitleri fazla olmasına rağmen her tarzın ayrı bir kullanıcısı bulunmaktadır diyebiliriz. Scooter. Kanuni Mati 125. Resa 125. Trodon XS 50, Atv. Atv 150 U. Atv 200. Atv 250, Elektrikli Super Soco TC. Super Soco TC Max, Elektrikli Scooter Super Soco CPx. Super Soco Cux belki de başlıca tercih edilen modeller arasındadır. Markanın kullanıcı yorumlarını da inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Adı efsane olan Kanuni markası bir süre üretime ara vermişti.
 
Günümüzde ise ekonomiye kazandırdıklarından dolayı belirli bir aradan sonra tekrar üretime geçmiştir. Kanuni motor çeşitli versiyonlarıyla yeniden piyasadadır. Bu versiyonların fiyatları incelendiğinde tercih edilen ürüne göre değiştiğini görmekteyiz. Firma yine de piyasasını bozmayacak şekilde ekonomik olarak indirimlerini sunmaktadır. Böylece ekonomik ve kaliteli motosiklet fiyatları dendiğinde akla Kanuni markası gelmektedir. 
 

Kanuni Motosiklet Fiyatları 


Kanuni motosiklet versiyonları ATV, SCOOTER, elektrikli motosiklet, elektrikli scooter şeklinde kategorilere ayrılmaktadır. ATV kategorisinde ATV 150 U, ATV 200 ve ATV 250 modellerini görmekteyiz. Scooter kategorisinde ise Kanuni Mati 125, Resa 125, Visal 125, Nev 50 ve Tradon XS 50 modelleri karşımıza çıkmaktadır. Elektrikli modellerde Super Soco TC, Super Soco TC Max modelleri var olmaktadır. Elektrikli scooter kategorisinde Super Soco CPx ve Super Soco Cux modelleri karşımıza çıkmaktadır.
 
Kanuni motor bu modellerle konforu ve ekonomiyi iç içe sunmaktadır. Yukarıda verdiğimiz her kategoride yer alan modeller birbirinden çeşitli renklere de sahiptir. Görüldüğü gibi her zevke ve kullanıma hitap etmektedir. Örneğin dört farklı renk seçeneğiyle şık bir görünüm sunan Super Soco TC elektrikli modellerde yer alarak doğayla dost bir şekilde sürüş konforu vermektedir. Elbette ki bu motosiklet fiyatları birbirinden farklı olabilmektedir. Tam bir rakam sunulamasa da Super Soco TC fiyatı 52.000 TL'den başlayabilmektedir. 
 
Kanuni Mati 125 modeli scooter kategorisinde çok sık tercih edilen bir versiyondur. Bu aracın güçlü motoru ve düşük yakıt tüketimi vardır. Hayatın her alanında konforu yaşatmaktadır. Kanuni Mati 125 fiyatı da değişebilmektedir. Super Soco CPx modeli ise elektrikli scooter kategorisinde yer alarak fark yaratmaktadır. Maksimum hıza sahip olan model şehir karmaşıklığını yok etmektedir.
 
Değişkenlik gösterse de Super Soco CPx modelinin ortalama fiyatı 75.000 TL'den başlamaktadır diyebiliriz. ATV 150 U modeli ise ATV kullanıcıları için üretilmiştir. ATV tutkunları yollarını kendi seçmek ve özgürlüklerine kavuşmak için bu modeli tercih etmektedir. Yine fiyatı değişse de bu ATV modeli 46.000 TL'den başlayan fiyatlarla piyasadadır. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe