Sepetler, evlere işlevsellik ve tasarım katıyor - Yaşam Cafe

Sepetler, evlere işlevsellik ve tasarım katıyor

Sepetler, evlere işlevsellik ve tasarım katıyor

Farklı tasarımlarıyla evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison’un, özgün çizgi ve detaylarıyla hayat verdiği sepetler; evlere fonksiyonellik, şıklık ve doğallık katıyor. Hasırdan kumaşa, keçeden rattana kadar doğal malzemelerle üretilen sepetler, renkleri ve görüntüleriyle evin en dekoratif parçasına/objesine dönüşüyor. 

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, özgür çizgileri, doğal malzemeleri ve el işçiliğini aratmayan kalitede ürettiği sepetleriyle evlere özgün bir dokunuş getiriyor. Tasarımlarıyla her evin özgün hikayesini yazmasına/anlatmasına imkan tanıyan sepetler, fonksiyonellikleriyle de evlerin vazgeçilmezi oluyor. Farklı boyutlarıyla banyo, mutfak ve salon gibi birçok alanda kendine kolayca yer edinen sepetler, şıklıklarıyla da dekorasyonun kendi etrafında şekillenmesini sağlıyor.   

Yuvarlak, kare ve dikdörtgen formlarda hasır, kumaş, rattan ve keçe gibi doğal ürünlerden üretilen sepetler, banyolarda havluluk, mutfaklarda meyvelik, sofralarda ekmek sepeti ya da mumluk olarak kullanılabiliyor. Modern çizgileriyle de kimi zaman salonlarda dekorasyon objesi olarak başköşedeki yerini alabiliyor. 

Sepetler, evlere işlevsellik ve tasarım katıyor

Evlere otantik bir görünüm kazandırıyor

Naturel renkleri ve hasır örme yapılarıyla Bella Maison’un sepet koleksiyonunda öne çıkan hasır sepetler, evlere otantik bir görünüm kazandırıyor. Evlerinde doğallık ve fonksiyonellik isteyenler, hasır sepetlerle tüm ihtiyacını karşılıyor. Kahverengi hasır detayların olduğu sepet alternatiflerinin de bulunduğu koleksiyonda en zor olan onlarca ürün arasından seçim yapmak oluyor.  

Girdiği her ortamın havasını değiştiriyor

Farklı renk ve desenlerle şekillenen kumaş sepetler, duruşuyla boyundan büyük işlerin üstesinden gelebileceğini hissettiriyor. Görüntüsü ve verdiği pozitif mesajlarla girdiği her ortamın havasını değiştiren sepetlerde çocuklara özel hayvan figürlü modeller de bulunuyor.    

Sepetler, evlere işlevsellik ve tasarım katıyor

Doğallık arayanlara alternatif oluyor

Alerji yapmayan, küf tutmayan rattan bitkisinden üretilen rattan sepetler, sepetlerinde doğallık arayanlara alternatif oluyor. Antibakteriyel özelliğiyle de ön plana çıkan sepetler, kolayca temizlenebiliyor. Sağlamlık ve uzun süre kullanım vadeden sepetler, görüntüsüyle de doğallığını vurguluyor.  

Renkleriyle kolayca fark ediliyor 

Dikdörtgen formlarda üretilen keçe sepetler, kırmızı ve mürdüm renkleriyle göz alıcı bir zarafete bürünüyor. Köşeli yapıları ve keskin hatlı kesimleriyle kolayca fark edilen keçe sepetler, işlevselliğinin yanı sıra salon ve ofisler için de eşsiz bir dekorasyon objesi olabiliyor.         

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar