Kış sıcaklığını yansıtan yeni seriler - Yaşam Cafe

Kış sıcaklığını yansıtan yeni seriler

Kış sıcaklığını yansıtan yeni seriler


Yeni bir yılda mekanlara  yeni bir ruh katmanın ve değişikliklerin tam zamanı. Yeni yılda evinizin havasını değiştirmek ve yeni yılı sıcak bir dekorasyonla karşılamak için, Seramiksan'ın kış mevsiminin renkleri ve atmosferiyle uyumlu yeni yıla özel serileri ile soğuk kış aylarında konforlu ve sıcak yaşam alanları oluşturabilirsiniz.

Beyaz Rengin Ferahlığı Ahşabın Sıcaklığıyla Buluşuyor: North

Kuzey’e Yolculuk… “Beyaz Geceleri” ile ünlü Kuzey ülkelerinden ilham alınarak tasarlanan North Serisi;  rustik dekorasyon  tarzını eskitme beyaz ahşap görünümü ile  tamamlıyor.  Yüzeyindeki soğuk renk tonunu yumuşak geçişler ile harmanlayan seri,  mekanları zamanın ötesinde bir görünümle buluşturuyor. 

Kış sıcaklığını yansıtan yeni seriler


Ahşabın Doğallığını Ve Yalınlığını Mekanlara Taşıyan : Monteverde

Monte Verde Ormanları’nın egzotik havasından esinlenen  ahşap dokulu Monteverde serisi, doğanın huzuruna ve dinginliğine ihtiyaç duyulan soğuk kış günlerinde, sıcak ve huzurlu bir ambiyans yaratarak  keyifli kış bahçeleri sunuyor. 

Türkiye’de İlk Ve Tek Benzersiz Chevron Formuyla : Classicwood

Kış ayları yaşam alanlarında doğayı anımsatan,  ahşap dokusunu  kullanabileceğiniz yılın en güzel mevsimi. Türkiye’de ilk kez Seramiksan tarafından özel kalıptan üretilen Fishbone Koleksiyonunda yer alan Classicwood serisi, Sıcak ahşap dokusunu,  doğaya dönüş hissi ile buluşturarak yaşam alanlarında klasik ve zamansız bir görünüm oluşturuyor. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe