Banyonuza butik bir stil verin - Yaşam Cafe

Banyonuza butik bir stil verin

Banyonuza butik bir stil verin

Duşunuzu nasıl alacağınıza karar vermeden önce, bu mekanı biraz daha butik ve stil sahibi bir yaşam alanına dönüştürmeyi düşünebilirsiniz. Özel yapım banyo dolapları için önerilerimizi okuyun. 

Evlerin keyif mabedi banyolar da artık renk ve stil değiştiriyor. Dekorasyonuna ve atmosferine daha da fazla önem vermeye başladığımız banyolarda farklı dekorasyon fikirleri uygulamak eğlenceli olabilir.

Stil önerileri

Fransız stiliyle nostalji, Fas stiliyle egzotizm yaratın ya da tamamen doğal bir görünüm kazandırın… Seçim sizin…
Modern: Koyu gri yer karoları, beyaz küvet, arkadan aydınlatmalı beyaz raflar ve kırmızı banyo aksesuarları ile modern ve dinlendirici bir banyo…
Nostaljik: Klasik formlu beyaz küvet, lavanta duvarlar ve duvarlarda farklı boyutlarda klasik tablolar.
Mistik atmosfer: Armstrong Woodhouse Galvaniz küvet, koyu renk duvarlar, koyu ahşap yerler, mum ışığı ve şelale hissi veren zincir perdeler.
Yüzde yüz doğal: Yeşile boyanmış küvet, modern, pastel renklerde banyo aksesuarları, birkaç bitki ve beyaz duvarlar.
Fas stili: Banyonuzda egzotik ve zevkli bir hava yaratmak istiyorsanız Fas stilinin mistik ve şık öğelerini bir araya getirebilirsiniz. Çarpıcı renklerden özenle tasarlanmış ahşap ve mozaik ürünlere, etkileyici, lüks ve heyecan veren Fas stiliyle banyonuz bir keyif mabedine dönüşebilir. Fas, zengin desenli fayansları ve mücevher tonlarındaki mozaikleriyle ünlüdür. Kuzey Afrika’nın sıcak ikliminde fayans ve seramik kullanımı mekanların soğuk kalmasını sağlar. Fas stili bir banyo için, modern seramik lavabolar, oymalı ahşap detaylar, krom ve beyaz armatürler, altın rengi aksesuarlar, mavi ve sarı duvar kağıtları, koyu mor duvar boyası, fener görünümlü duvar aplikleri, taş zeminler, metalik lambalar ve ahşap banyo dolapları kullanabilirsiniz.

Banyo modelleri tasarımı için Torunil banyo dolapları Esenyurt firması iletişim kurabilirsiniz. 

Dekorasyon fikirleri

Biraz sanat ekleyin: Tablolar ve şık çerçeveli, fotoğrafları sadece salonunuzda sergilemek yerine banyonuzda da değerlendirebilirisiniz. Banyo duvarlarınıza biraz renk ve hareket katmak ve odak noktası yaratmak için duvar sanatını banyolarınıza da taşıyın!
Farklı aydınlatma çözümleri deneyin: Banyonuzun aydınlatmasında basit beyaz duvar aplikleri yerine mumlar, fenerler ve antika avizeler kullanmayı deneyin. Loş ve ışıltılı bir atmosfer banyonuzda dinlenmenize ve kendinizi yenilemenize yardımcı olacaktır.
Pembe düşünün: Günün tüm stresini ve yorgunluğunu banyoda atanlardansınız pembe gözlüklerinizi takıp pembe-pozitif düşünebilmeniz için dekorasyonda da pembeyi deneyin. Feminen, eğlenceli ve pozitif renk pembe, doğru tonlarda, doğru renklerle ve abartılmadan kullanıldığında çok çarpıcı mekanlar yaratmanıza yardımcı olabilir. Koyu pembe ve beyaz çizgili bir banyo duvarında gümüş renk bir ayna, beyaz ve gümüş renkli mozaik detaylı bir banyoda pembe aksesuarlarla bu cazibeli rengin tüm canlılığını ve eğlencesini evlerinize taşıyabilirsiniz.

İsteğe özel banyo dolapları yapan firma Torunil banyo dolapları Esenyurt'ta bulunuyor. 

Renk oyunları

Renklerle oynayın: Küçük banyolarda en ufak bir renk değişimi bile büyük bir etki yaratacaktır. Renkli fayanslar, banyolara özel duvar boyaları, duvar kağıtları ve farklı renklerde aksesuarlarla banyonuza kişilik ve hayat katabilirsiniz.
Yeşil, beyaz ve siyah: Yeşil ve beyaz renkleri kullandığınız banyonuza birkaç siyah detay katarak pop bir hava yaratabilirsiniz.
Kahverengi, beyaz ve pembe: Klasik görünümlü banyonuza pembe orkideler ya da pembe tonlarında birkaç aksesuar ekleyerek hayat katabilirsiniz.
Turkuaz, beyaz ve doğal ahşap: Turkuaz boya, koyu mavi duvar kağıdı, beyaz vitriyele ve doğal ahşap aksesuarlarla hem dinlendirici hem de doğal bir atmosfer yaratabilirsiniz.
Kırmızı ve beyaz: Koyu kırmızı tuğla görünümlü fayanslarla banyonuza biraz enerji katın.
Turkuaz ve sarı: Açık mavi duvar boyası ve kanarya sarısı perdelerle aydınlık bir banyo yaratabilirsiniz.
Pembe ve gri: Gümüş bir Venedik aynası, açık pembe- pudra tonları ve gri mermer tezgah, dinlendirdi ve şık bir banyo tercih edenlerin uygulayabileceği fikirler.
Koyu kahve ve sarı: Barok görünümlü, neredeyse siyah bir banyoya sarı kapitone bir sandalye ile şıklık katabilirsiniz.
Lavanta, siyah ve beyaz: Bu renk kombinasyonlarıyla banyonuza sade, cool ve dinlendirici bir ortam yaratabilirsiniz.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe