Balkonlar mükemmel bir dekorasyon ile huzuru katlıyor - Yaşam Cafe

Balkonlar mükemmel bir dekorasyon ile huzuru katlıyor

Balkonlar mükemmel bir dekorasyon ile huzuru katlıyor
Dört mevsim boyunca evlerde rahat bir soluk alınacak en güzel yerlerin başında gelen balkonlar, mükemmel bir dekorasyon ile tamamlandığında açık havanın verdiği huzuru ikiye katlıyor. 

Madame Coco’da yer alan ve balkonlara çok yakışacak ürünler ile balkonlar çok daha havalı hale geliyor. Balkon dekorasyonu için ilham veren ürünler Madame Coco’da sizlerle buluşmayı bekliyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, evlerin her köşesine imza atmaya devam ediyor. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez noktalarından olan balkonlar, birbirinden farklı dekorasyon fikirleriyle çok daha keyifli hale geliyor. Madame Coco’da yer alan; dekoratif saksılar, kırlentler, masa örtüleri, abajurlar, kilimler ve pek çok farklı ürün çeşidi balkonlarınızı güzelleştirmeyi bekliyor.  

Balkonlara Doğallık Geliyor 

Balkon dekorasyonunun olmazsa olmaz parçaları olan bitkiler, ortama ferah bir hava katıyor. Tüm balkon bitkilerini şık gösteren parçaların başında ise dekoratif saksılar geliyor. Madame Coco’da yer alan Vignetta Saksı, renkli çiçeklerle birleştiğinde balkon dekorasyonuna hoş bir hava yaratıyor. Emilo Saksı, mavi renginin dinginliğini balkonlara taşıyor. Yıllarca canlılığını kaybetmeyen Lansquine Saksılı Çiçek, temizlenebilir özelliği ile balkonlarında dört mevsim boyunca capcanlı bir bahçe havası yaratmak isteyenleri mutlu ediyor. Hedvige Yapay Saksılı Bitki, balkonlarda yer alan raf, masa ve sehpaların üzerine konumlanarak, ortama sarı rengin enerjisini yansıtıyor. Farklı vintage tasarımıyla balkonlara bambaşka bir hava getirecek Ruban Seramik Vazo ise, etno-modern tarzıyla herkesin beğenisini topluyor.

Balkonlar mükemmel bir dekorasyon ile huzuru katlıyor

Etnik Desen ve Renklerle Bohem Bir Şıklık

Balkonlara etno-modern havayı bir arada taşımak isteyenlerin adresi Madame Coco oluyor.  Yumuşacık dokusuyla fark yaratan Waffle Kırlent, toprak rengi ile balkonlara uyum getiriyor. Mürdüm, indigo ve gül kurusu renk alternatiflerine sahip Saville Kaz Tüyü İkili Kırlent Seti, balkonlarında sade ve sakin bir ortam yaratmak isteyenler için zarif bir tercih oluyor. Balkon sofralarına modern bir dokunuş katacak Adonise Amerikan Servis ile yemeklerin tadı şık bir sunum ile taçlanıyor. Darcio Saçaklı Dokuma Kilim ile ise balkonlara bohem bir tarz ekleniyor. Mis kokulu rengarenk çiçeklerle süslenebilecek Palmier Vazo, altın rengiyle balkonlara ışıltı katıyor.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe