Bitki yetiştirmeyi seven herkes için yaşam alanlarına taşıyor - Yaşam Cafe

Bitki yetiştirmeyi seven herkes için yaşam alanlarına taşıyor

Bitki yetiştirmeyi seven herkes için yaşam alanlarına taşıyor

IKEA yeni DAKSJUS Koleksiyonuyla baharın gelişini, ekim yapmaktan ve büyütmekten hoşlanan herkes için ilham verici ürün seçeneklerini yaşam alanlarına taşımayı hedefliyor.

DAKSJUS, ekim yapmaktan ve büyütmekten hoşlanan herkes için iyi tasarlanmış bitki standları, saksılar ve bahçe aksesuarlaryla ilham verici bir koleksiyonu yaşam alanlarına taşıyor. Pencerelerin etrafını yeşillikle, duvarları asma saksılarla süsleyen yeni koleksiyon, ilham verici çözümleriyle yaşam alanlarını güzelleştirmeyi hedefliyor. 

Küçük alanları pratik çözümlerle işlevsel ve keyifli hale getiren DAKSJUS, dayanıklı ve yenilenebilir bir malzeme olan bambudan yapılmış bitki stantları ile bitkilerinizi daha görünür ve odanızı daha canlı hale getirebilirsiniz. 

Ayrıca evinde kendi doğal bahçesini oluşturup, sağlıklı sebzeler yetiştirmek isteyenler için DAKSJUS koleksiyonunda kilden yapılmış gözenekli filizlenme tabağını da bulabilirsiniz.  Toz boyalı ve su geçirmez dış yüzeye sahip bu özel tabaklarla yetişen besleyici filizler evlerde yerini almaya hazırlanıyor. 

“Bu koleksiyonun vazolarının sizi yeni bitkiler yetiştirmeye teşvik edeceğini umuyoruz” diye de ekliyor tasarımcı Wiebke Braasch & Iina Vuorivirta. Yerden tasarruf sağlayan asılı ve  dikey çoklu saksılar, balkonların ve evlerin her alanında kullanabilecek canlı,   kullanışlı aksesuarlarıyla DAKSJUS Koleksiyonu tüm IKEA Mağazalarında bitki severleri bekliyor.  

Bitkiseverlere pratik çözümler sunan IKEA, DAKSJUS Koleksiyonuna özel tasarladığı sulama düzenekli saksılarıyla pratik çözümler sunuyor. Pişmiş topraktan yapılmış kendinden sulamalı saksıyla, uzaktayken bile bitkilerin su ihtiyacı karşılanabiliyor. Kil tabanlı altında bulunan kaptan suyu emerek bitkiler gerektiği kadar nem alabiliyor. Delik tabanlı saksılar sayesinde bitkilerin ihtiyacı olan su ve nem ihtiyacı sağlanıyor.

Bitki yetiştirmeyi seven herkes için yaşam alanlarına taşıyor

Bitkilerin yeni yaşam alanlarını oluştururken kullanılabilecek önlük ve eldivenlerle de , konfor ve temizliği bir arada sunmayı amaçlıyor. 

DAKSJUS Koleksiyonu iç mekanların yanı sıra dış mekanlarda da yetiştirilen bitkiler için ürün çözümleri sunuyor. Yaşam alanlarının her köşesinde bitki sevgisini yaşatmayı amaçlıyor. 

DAKSJUS Koleksiyonu’nun fonksiyonel ve yenilikçi ürünleriyle ilgili tasarımcı Wiebke Braasch, Luna Gil & Anna-Maria Nilsson ise “Sınırlı bir alana sahipken bitkileri sevmek bir meydan okuma olsun. Bu yüzden DAKSJUS bitki standını tasarladık, böylece bitki koleksiyonundan dikey olarak maksimum fayda elde edebilirsiniz. Taşınması kolay ve sağlam olan hafif bambudan yapılan bu ürünlerle bitki yetiştirmeye yardımcı olur. ” diye de ekliyor.

DAKSJUS koleksiyonumuzla ihtiyacınız olan her şeye sahip ilham verici bir atölye masası kurabilirsiniz. 

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar