Lamine Termal Etiketler - Yaşam Cafe

Lamine Termal Etiketler

Lamine Termal Etiketler

Lamine Termal Etiket yüzeyinin dayanıklılığı uzun süredir. Uzun ömürlü olması kullanışına da bağlıdır. Yüzeyindeki lamine baskı kaplama ile ısı ya da ışık tan korunarak uzun ömürlü olabilir. Termal Etiket daha fazla etkilenir ve az kullanılır. Etiket için uzun ömür isteniyorsa bu kalitesi ile alakalı bir şeydir. 

Lamine etiket termal etiketlerin kullanıldığı her yerde ve her alanda kullanılır. Üstelik fiyatı oldukça makuldür. Ribon yoktur. Barkod yazıcı ile çıktı alınma özelliği var. Direkt olarak baskı alınır. Termal etiketler ışıklardan ve güneş ısısına maruz olursa kararma yaşanır.
 
Üretimi gerçekleştirilirken istediğiniz gibi baskı yapılma özelliği var. Lamine Termal Etiketi ihtiyaca yönelik olması açısından istenilen büyüklük ve sayıda olmaktadır. Desenler ve hatta 6 renk baskılı bile olmakta. Diğer adı top termal etiket olmaktadır. Lamine ribon kullanılmayan bir etiket türü. Transfer termal yöntemle yazıcılardan çıktı alınır. Diğer etiket türlerinden daha avantajlıdır. Baskı ömrü bittikten sonra ancak silinmeye başlar. Uzun süre hiçbir şekilde bozulma yapmaz. Etiket türlerinin en kaliteli ürünüdür. Eko termal etiketine göre daha güzel bir ürün. 
 
Lamine Termal Etiketler

Etiket türleri arasında en uzun süre kullanılan bir tür. Baskısı yazıcıdan çıkarılan etiket için her yerde bulunur bir çeşittir. Bu nedenle çok seçilir. Etiket Üretimi yapan şirketler ürünlerini raf benzeri yerde sergilemek isteyen şirketler ürüne bir fiyat gösteren etiket kıymalı. Bu söz konusu durum her şirket için geçer olmuştur. Bu yüzden en kullanışlı olan lamine etiket seçilerek uzun süre kullanış görülmek istenmesidir.
 
Hem uzun süre kullanım şansı verecek hem de en güzel şekilde beğeniye sunulacaktır. Termal etiket olan bazı etiket türleri gibi hemen kararma yapmayacaktır. Işık gören etiket her zaman için daha çabuk bozulacak. Bu nedenle dikkatli kullanım gerektirir. 

 
✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar