Kapı ve duvar renginin uyumuyla odanıza dikkat çekici bir dokunuş yapın! - Yaşam Cafe

Kapı ve duvar renginin uyumuyla odanıza dikkat çekici bir dokunuş yapın!

Kapı ve duvar renginin uyumuyla odanıza dikkat çekici bir dokunuş yapın!
Bir odayı dekore ederken mobilyaların tarzına, tasarımına ve düzenine karar vermek kadar, duvar rengiyle oda kapısının uyumunu sağlamak da göze hoş gelecek bir yaşam ortamının olmazsa olmaz kuralıdır.  

Kapı rengi küçük bir detay gibi görünse de mekanlar için çok önemlidir. Çünkü odanın içine girildiğinde göze çarpan ilk unsur, kapıdır. Doğru kapı seçimi dekorasyonun önemli bir unsurudur ve duvar rengi, oda düzeni, eşya seçimi gibi dekorasyonun diğer önemli parçalarıyla bütünlük oluşturur. 

Günümüzde bazı tasarımcılar, duvarlar ile kapıların aynı renkte olması gerektiğini söylerken, bazıları da tam tersi görüşü savunarak, farklı renkler arasında uyum sağlamanın dekorasyona artı etkisi olacağını belirtiyor. Bu noktada izlenecek pek çok yaklaşım var. Ancak yine de son karar, o odada yaşayacak olan kişinin yani sizin…

Kapı seçimiyle yaşam alanınızda istediğiniz etkiye göre sade, minimal veya dikkat çekici bir dokunuş yapabilirsiniz.

Beyaz ve ahşap görünümlü kapılar favori

Günümüzde iç kapılarda en çok tercih edilenler beyaz ve ahşap görünümlü olarak öne çıkıyor. Beyaz iç mekânda ferahlık ve sadelik yansıtırken, ahşap ise doğallığı temsil ediyor. 

Bunun yanı sıra modern ev tasarımlarında gri ve siyah renkli iç kapıların da sıklıkla tercih edildiği görülüyor. Özellikle beyaz iç kapı modelleri, koyu renkli tasarımlarla çok güzel bir uyum yakalıyor.

Kapı ve duvar renginin uyumuyla odanıza dikkat çekici bir dokunuş yapın!
Kapı renkleriyle uyumlu duvar renkleri

Zarif tasarımları, farklı renk ve model seçenekleriyle tüm dekorasyon tarzlarına uygun modeller sunan VarioDor, bu konuda tüketicilere yardımcı olmak için çeşitli seçenekler öneriyor. Buna göre;

Tercihini lake beyaz kapılar gibi açık renkten yana kullananlar, duvarlarında küf yeşili, koyu leylak, turkuaz gibi tonları seçerek bir uyum yakalayabilir.

VarioDor’un; Neo, Style, Step, Luxury ve Fishbone modellerinin Lake Beyaz renkli kapıları ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Günümüzde çok tercih edilen bir renk tonu olan griyi tercih edenler ise açık yeşil, sarı ve mavi gibi farklı tarzları tamamlayan renkleri duvarlarında kullanabilir.

VarioDor’un; Hâkî Gri ve Kozmik Gri renkli modelleri ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Mekân görünümüne doğal bir hava katan açık ahşap tonlu kapılarla pastel mavi, yavruağzı, beyaz ve koyu yeşil duvar renkleri çok güzel uyum sağlar.

VarioDor’un; Ozigo, Avola Krem, Karina, Lara modelleri ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Kızıl ve koyu ahşap tonlu kapılar, yalın ve modern bir atmosfer oluşturduğu için duvarlarda bu tarz dekorasyonlara uyumlu olacak renkler tercih edilmeli. Kavuniçi, gümüş gri, kırık beyaz gibi renkler bu tip kapılarla kullanım için uygun olacaktır.

VarioDor’un; Kızıl Ceviz, Opera Ceviz, Kızıl Ceviz-Hasır modelleri ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Kapı ve duvar renginin uyumuyla odanıza dikkat çekici bir dokunuş yapın!

Estetik ve konfor bir arada…

VarioDor, monoblok yapısı, 38 desibele kadar ses geçirmezlik sertifikası, sessiz kilit sistemi, 100.000 defa açma/kapama garantisi, kolay temizlenebilir yüzey yapısı ve 41 dakika yangına dayanım gibi üstün özellikleriyle dekorasyonlarda konfor ve şıklığı buluşturuyor.

VarioDor’un sıra dışı yüzey uygulamaları ve gusto sahibi renk seçenekleriyle elit bir atmosfer yaratan Alize Premium Serisi, kusursuz tasarım çizgileriyle bulunduğu her ortama modern bir hava katan Alize Serisi, doğanın huzur veren tonlarını yalın stil kodlarıyla harmanlayan Klasik Serisi, uzun yıllar evinizin vazgeçilmez dekorasyon parçası olacak.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar