Kadınları mutsuz eden 6 erkek tipi - Yaşam Cafe

Kadınları mutsuz eden 6 erkek tipi

İşinden nefret eden, anneci, takdir delisi ve diğer çekilmez erkek tipleri… Hangi davranışlarına bakarak bu erkek tiplerini tespit edebilirsiniz? Hem kadınlara hem de erkeklere rehber…

Tecrübelerimizden ve gözlemlerimizden yola çıkarak birlikte olmanın çok güç, bazen de imkansız olduğu erkek tiplerini tespit ettik. Hem kadınlar hem de erkekler için bir rehber niteliği taşıyor. Bu yazıyı önce siz okuyun, sonra da erkek arkadaşlarınızla paylaşın deriz.

1. İşinden nefret eden erkekler
Hemen hemen hepimiz günün büyük bölümünü iş yerinde geçiriyoruz, öyle değil mi? Nefret edilen bir işle geçirilen uzun saatler kadar ilişkiyi zehirleyen bir şey olamaz. Çünkü işi işte bırakmak çoğu zaman ideal olandır. Ama nefret edilen bir işin, mesai saatleri dışında insanın zihnini rahat bırakması düşünülemez.

İşinden dolayı ızdırap çeken bir erkeğin serbest zamanları da can sıkıcıdır. Sevdiğiniz bir şeyi yapmak önemlidir. Eğer bu adam bu işi sevmiyorsa neden hala devam ediyor? Neden kariyerini ya da o olmuyorsa tutumunu değiştirme konusunda bir adım atmıyor? Onu mutsuz eden bir konumda takılıp kalan ve bunu değiştirmek için hiçbir şey yapmayan biriyle flört etmek istemezsiniz herhalde, değil mi?

Bu, ilişki ilerlediğinde, çeşitli sorunlar baş gösterirse, bu erkeğin o sorunlara bakış açısını da şimdiden gösterir. Ortada sorunlar vardır ama o değiştirmek için hiçbir şey yapmayacaktır.

2. Annesi konusunda takıntılı erkekler 
Annesini sever, fikirlerini önemser, her konuda ona danışır ve siz hiçbir zaman annesinin yerini tutamazsınız. Ya da annesinden nefret eder, sürekli ondan şikayet eder, sizin annesinin tamamen zıttı olmanızı bekler.

Her iki tür anne takıntısında da sizin o ilişkide yeterince yeriniz yoktur ve her zaman annesinin devasa gölgesi ilişkinizin üzerindedir.

3. Takdir görmeye ihtiyacı olan erkekler
Sizin ona akıllı, eğlenceli ve çekici olduğunu söylemeniz onun için yeterli değildir. Bunu başka insanlardan da duymaya ve hissetmeye ihtiyacı vardır. Dolayısıyla bunun için çabalar.

Diğer insanlarla mesajlaşarak ya da partilerde, markette ödeme kuyruğunda küçük flörtlerle veya restoranın kadın garsonuyla kurduğu diyaloglarla bu takdiri toplamaya çalışır. Elbette bu örnekler çoğaltılabilir. Belki direkt olarak aldatma diyemesek de sürekli gözü dışarıda bir erkek olduğundan sizi huzursuz etmesi olasıdır. Kim bilir, bazen aldatma da takdir edilme ihtiyacının gerekliliği olabilir onun için.

4. Sizin hiç tanımadığınız arkadaşları olan erkekler
Sürekli e-maille, telefon mesajıyla ya da dışarıda buluşarak irtibat halindedir arkadaşlarıyla. Ama siz asla davet edilmezsiniz bu görüşmelere.

İlla ki sizi aldattığından şüphelenmeniz gerekir demek istemiyoruz. Ama bu tarz bir erkek, hayatını bir başkasıyla paylaşmaya, bir başkası için yeniden şekillendirmeye hazır olmadığını net bir şekilde gösterir. Ya da çok farklı bir yerden görmek gerekir bu durumu. Ya sizden ya da arkadaşlarından utanıyor ki sizi bir araya getirmiyor. Her iki durum da pek iç açıcı değil doğrusu…

5. Kurtarıcınız olmak isteyen erkekler
Kahraman gibi hissetmek ihtiyacında olan erkek tipinden söz ediyoruz. Sürekli size akıl verir, yardım eder ya da sizi içinde bulunduğunuz durumdan kurtarmak ister. Ona ihtiyaç duyulduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır. Kendi sorunlarını bir kenara bırakıp tamamen size odaklanmıştır. Oldukça sıkıcı ve yorucu bir erkek tipi…

6. Her şeyden kıskanan erkekler
En çekilmez olan erkek grubu diyebiliriz kıskanç erkekler için. Bir kere kıskançlık hiç de sevimli bir duygu değildir. İnsan sevdiği için kıskanmaz! Kıskançlık, karşıdaki kişiyi baskı altında tutmak için geliştirilmiş bir davranış biçimidir. Giyiminize, görünümünüze, nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar vermenin görevi olduğunu düşünen maço bir erkekle hayatı kendinize zindan etmeye değmez!

Kaynak: pudra
 
✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe