Kalbinizdeki kıpırtının adı aşk olabilir - Yaşam Cafe

Kalbinizdeki kıpırtının adı aşk olabilir

Kalbinizdeki kıpırtının aşk olup olmadığını anlamak için davranışlarınıza dikkat edin. 

Uzun süredir boş olan kalbiniz yeni birisi tarafından fethedilmek üzere. Siz de özlediğiniz aşkı yeniden yakaladığınızı düşünüyorsunuz. Peki, bundan emin misiniz? İşte hissettiklerinizin aşk olup olmadığını anlama yolları…

- Ona bir insan gibi mi yoksa bir eşya gibi mi davranıyorsunuz? Eğer onunla dışarı çıkmanızın nedeni yakışıklı olması ya da son model arabasıysa, bu kesinlikle aşk değildir.

- Buluşma yerine gitmemek için nedenler uydurmaya mı başladınız. Üzgünüz ama ne yazık ki sizde aşkın kırıntıları bile kalmamış.

- İkiniz de iyi vakit geçirmek için etrafınızda insanlara mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Buluşmalarınızda hep üçüncü bir kişi mi var. Eğer öyleyse, bu kesinlikle aşk değildir.

- Sürekli kavga ediyor, kıskançlık yapıyor, birbirinizi çok fazla incitiyorsunuz. Birbirinizi eleştiriyorsanız dikkatli olmakta fayda var, çünkü bu yaşadığınız aşk olmayabilir.

- Hala başkalarıyla görüşmeyi ya da gizlice buluşmayı mı düşünüyorsunuz? O zaman aşk gerçekten size çok uzak. Mümkünse ilişkinizi bitirin.

- Tamamen dürüst müsünüz? Biriniz ya da ikiniz birden bencil ve içtenlikten yoksunsanız ya da duygularınızı açıklayamıyorsanız dikkatli olun.

- Partnerinizin artık hayatınızın bir parçası olmaya başladığını mı düşünüyorsunuz? Cevabınız evetse, güzel bir rüyadasınız demektir. Bu aşkın en önemli belirtilerinden biridir. “Aşığım bu adama” diyorsunuz. Peki, hissettiğiniz gerçekten aşk mı acaba. Bunun cevabı da zamanda gizli.
 
✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe