Saç ekimi hakkında tüm bilgiler ve teknikler - Yaşam Cafe

Saç ekimi hakkında tüm bilgiler ve teknikler

Saç ekimi hakkında tüm bilgiler ve teknikler
Saç nakli ya da bir diğer ismiyle saç ekimi özellikle erkeklerin saç dökülme dönemlerinde ihtiyaç duyduğu estetik bir işlemdir. Elbette ki sadece erkekler değil kadınlar da saç ektirebilmektedir. Bu teknik Tıpta yaygın plastik cerrahi ve organ nakli çeşitleri arasındadır. Günümüz teknolojisinde saç ekimi operasyonları bir hayli geliştirilmiştir. Bu gelişme işlemi yaptıracak olanlara da kolaylık sağlamaktadır. Enseye yakın olan başın arka tarafı kelliğe dirençli bölgedir. Bu sebepten dolayı bu bölgeden alınan saç kökleri saçların döküldüğü alana taşınır. 
 

Saç Ekimi Hakkında Genel Bilgiler 


Saç ekimi alanında uzman olan klinikler çeşitli tekniklerle çalışmaktadır. Uzmanlar kişiyi muayene ettikten sonra hangi tekniğin daha uygun olabileceğine karar vermektedir. Saç ekimi merkezleri bu işlemi cerrahi bir işlem olarak adlandırmaktadır. İyileşme sürecini çeşitli bakımlarla hızlandırmaktadır. 

Kişiler saç ekimine saç kökünün artık aktif olmadığı zamanlarda ihtiyaç duymaktadır.

Saç kökleri özellikle ilerleyen yaş aralıklarında beslenme ve diğer özelliklere bağlı olarak etkenliğini zamanla kaybedebilmektedir. Bu durumda bazı alanlarda saçsızlık oluşabilmektedir. Saç ekimi mikro cerrahi yöntemlerle bir nakil işlemidir. Bu işlemde dökülen bölgeye yine hastanın kendi sağlıklı saçları eklenir. Bu sebepten dolayı saç ekimi operasyonları sadece kişiye özel planlanır ve uygulanır. 

İstanbul’da Saç Ekimi


Selda Center, İstanbul Şişli’de bulunan kliniğinde 10 yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara saç ekimi ve estetik alanında hizmet vermektedir. Alanında uzman doktorlardan oluşan ekibiyle kendini saç ekimi alanında kanıtlamış bir firmadır.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe