Bir erkeği nasıl elde edersiniz? - Yaşam Cafe

Bir erkeği nasıl elde edersiniz?

Erkekler ne yaparlarsa yapsınlar kadınlar onları el üstünde tutuyor. Siz de erkeklerin bunu nasıl başardığını öğrenip, el üstünde tutulan kişi olmak istemez misiniz?

"Galiba kimseyle çıkamayacağım" diye ümitsizliğe düşmüş veya hoşlandığınız bir erkeğe nasıl yaklaşacağınız konusunda tereddütte olabilirsiniz. Erkekler, kızlar söz konusu olduğunda kendilerinden öyle eminler ki, zaman zaman biz neden kendimize bu kadar güvenmiyoruz diye soruyoruz. Acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz?

Yakın erkek arkadaşlarımızın bize verdiği en önemli öğüt. "Aramak için birkaç gün bekle" ya da "Sakın sarhoş olma" seklinde oluyor. Erkeklerin, kız arkadaşlarını aramasalar da, giydikleri kıyafetle dalga geçseler veya doğum günlerini unutsalar bile kızlar tarafından el üstünde tutukluklarına şahit oluyoruz. Bunun sonucunda da erkekler bu isi çözmüş, diye düşünmeden edemiyoruz. Peki, onların sırrı ne? Nasıl davranmalıyız da erkekler etrafımızda pervane olmalı? Siz bunları kafaya takmayın çünkü artık elinizde müthiş bir kaynak var.

Bir kız hoşlandığı bir erkekle nasıl flört etmeli?


Öneri: Beğendiğiniz erkeği kapsama alanınız içine alınanız lazım. Sizin diğer kızlardan farklı olduğunuzu bir şekilde hissettirmelisiniz. Örneğin çok güzel bir gülüşünüz olabilir. Onu kullanarak erkeği kendi ekseniniz etrafında döndürebilirsiniz. Onun beyninde şimşekler çaktırmak için öylesine sinyaller gönderin ki, gözünü kapattığı zaman gülüşünüzü düşünsün. O flört aşamasında durmadan çocuğun beynini ikaz etmeniz gerekir.

Nasıl: Bu nasıl olabilir diye yüksek sesle düşünürken bir öneri geldi. Ben sarışın ve mavi gözlü olmamın avantajlarından faydalanıp bir erkeği etkileyebilirmişim. Çünkü hoşlandığım kişiye Türk olduğumu söylersem şok geçirme olasılığı yüksekmiş! Bana gerçekçi bir yaklaşım gibi geldi ama tabii sadece dış görünüşle değil, bazı hareketlerle de hoşlandığımız kişiyi etkileyebilmeliyiz diye düşünüyorum.

Basit görünmeden nasıl telefon numarası alınır?


Öneri: Bir erkekten telefon numarasını istemeyin. Telefonu kız almaz, erkek alır. Ama kendi telefon numaranızı bir şekilde çocuğa verin. Bu nasıl olabilir? Öyle bir şey yapmalısınız ki erki k sizin numaranızı istesin. Onun sizi aramasını sağlayacak bir neden bulabilirsiniz. Birbirinizle iletişim kurmanızı sağlayacak bir konu bulmanız lazım. Eğer aynı okulda okuyorsanız beraber ödev yapmayı veya size bir konuda yardımcı olmasını isteyebilirsiniz, örneğin insanlar benim halledebileceğim şeyleri bilir ve o konularda beni ararlar. Siz de yardımcı olabileceğiniz şeyler konusunda ona tüyolar verebilirsiniz. Basit gözükmeden ancak bu şekilde telefon numaranızı istetebilirsiniz. Eğer kendinize çok güveniyorsanız erkeksi bir tavırla "Bu benim numaram, istediğin zaman ara" diyebilirsiniz. Erkek bu tavır karsısında "Vay be kıza bak!" diyebilir.

Nasıl: Anlıyorum ki flörtleşmenin değiştirilemeyecek kuralları var. Yani bir erkekten telefon numarasını isteyemiyoruz çünkü basit gözükme olasılığımız hâlâ devam ediyor. Eğer "Rol yapma kabiliyetim hiç yok" diyorsanız, telefonunuzu bazı oyunlarla istetme yerine cesaretinizi kullanıp kendi telefon numaranızı vermeyi tercih edebilirsiniz. Çünkü bir sürü şaklabanlık yaptıktan sonra bir de telefon numaranızı istemezse kendinizi çok kötü ve oyuna gelmiş hissedebilirsiniz!

Telefon sorunu çözüldükten sonra mesaj mı atmalı, aramalı mı?


Öneri: Numaranızı vermenin bir yolunu bulduysanız çocuğun aramasını beklemekten başka çareniz yok. Şöyle bir yol çizebilirsiniz: Çoğu erkek futbolla yakından ilgilenir. Tanışma esnasında çocuğun tuttuğu takımı öğrendiğinizi varsayıyorum. Futboldan haz etmiyor olabilirsiniz ama hoşlandığınız erkek için ilgileniyormuş gibi yapın. Hafta sonu önemli bir maç var ve izleyemeyeceksiniz. 'Maçın skorunu mutlaka haber ver' diyebilirsiniz. Çocuğu bir şekilde görevlendirin ki size karsı sorumluluk hissetsin.

Nasıl: Bu gerçekten süper bir öneri çünkü aramızda futbolla ilgilenen kızlar var. Yani ilgileniyormuş gibi kendinizi kasmanız gerekmeyebilir. Maç izlemeye, gazetelerdeki yorumlan okumaya bayılıyor olabilirsiniz. Hele bir de hoşlandığınız erkekle aynı takımı tutuyorsanız sizden mutlusu olamaz. Farklı takımı tutuyor olsanız bile bu iletişim şekli ideal olabilir. Futbolla ilgilenmeyen bir kız için ilgileniyor numarası yapmak hayli zor ama yine de mesaj atmak için güzel bahane gibi gözüküyor. Tabii önce erkeğimizin futboldan gerçekten hoşlandığından ve bir takım tuttuğundan emin olmamız lazım.

Buluşma için yer seçimi nasıl olmalı? Nereye gidilmeli?


Öneri: İlk buluşma, birbirinize odaklanabileceğiniz bir yerde olmalı. Ama aynı zamanda sizden başka kimsenin olmadığı bir yer de olmamalı. Eğer 'Gel bende oturalım' derseniz erkeğin gözündeki imajınız direkt değişir. Sessiz ve sakin olması acısından Starbucks olabilir ama kuytu köşe tercih edilmeli. Onu da tesadüfen ayarlamış gibi olmalısınız, 'Gürültüden bir şey konuşamadık ki' gibi muhabbeti bölecek durumlardan uzak ama sosyal bir yapının içinde olmalısınız. Sinema olmamalı çünkü sinemada filmi seyreder, birbirinizle konuşamazsınız. Onun için birbirinizin gözlerinin içine bakarak sohbet edebileceğiniz, şakalaşabileceğiniz, birbirinizi tavlayabileceğiniz bir ortam hazırlayın. Bunun da çok hazırlanmış görünmemesine özen gösterin. Erkeğin, 'Benimle yakınlaşmak İçin düzen kurdu' diye düşünmesini engellemek açısından...

Nasıl: Hoşlandığınız erkekle kendinizi rahat hissetmek için tanıdık bir mekana gidip hiç de rahat olmadığınız buluşmalar yaşamışsınızdır. Arkadaşlarınız yanınızdakiyle tanışmak için masanıza uğrar veya meraklı bakışlar aranıza girer. Birbirimize konsantre olabileceğimiz bir yer konusunda hemfikirim. Hem keyifli hem de kalabalık olmayacak bir yer bulmak çok da zor olmamalı.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

2 Yorumlar

  1. çok aptalca sadece ilgisiz davranmak yeterli

    YanıtlaSil
  2. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, kendiniz olun yeter. Sizi kendiniz olduğunuz için kabul edene yönelin. Tabi mutlu olmak istiyorsanız...

    YanıtlaSil

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe